menu.svg

Стильний і зручний дизайн Марка Савицького (відео)

Якісний забудовник знає, красивого фасаду сьогодні не достатньо. Над архітектурним проєктом потрібно працювати комплексно: від екстер'єру до дизайну просторів загального користування. Дизайнерські холи, сходові марші — це вже стало світовим маст-хев у будівництві житла.

Місця загального користування мають бути стильні, функціональні, виконані зі зносостійких матеріалів і візуально продовжувати архітектуру свого ЖК. Тому, до роботи над цими просторами краще залучити професіоналів. Саме з цієї причини до команди ЖК Viking Park долучився відомий архітектор Марко Савицький.

В основі стилістики внутрішніх холів лежить дизайн фасаду самого ЖК. Його концепція та архітектура, яка нагадує корабельну тематику, відгукується й у дизайні місць загального користування (МЗК).

Працюючи над концептом холів ми намагались максимально передати ту розкіш, яку відчуває людина на борту преміальної яхти. Для цього ми використали відповідні матеріали та рішення. Наприклад, форма дерев'яних накладок, якими оздоблені стіни холів, нагадує плавні вигини яхти чи морських хвиль.

Окрім ламінованих деревно-стружкових плит (ЛДСП) стіни холів покриє якісна фарба першого класу зносостійкості. Кожна зі житлових секцій матиме свій колір. Просторі та наповнені сонячним світлом холи ми забезпечимо якісним штучним освітленням. Загальне освітлення доповнить стильна LED-підсвітка. Вона створить затишок і доповнить образ сучасних лаконічних рішень.

Але вдосконаливши концептуальну і стильну подачу інтер'єру внутрішніх холів команда не забула про функціонал. Зручне європейське планування холів дозволило виділити чимало місця для дитячих візочків, самокатів. А також ми запланували спеціальні зручні кріплення для велосипедів.

Квартири
logo Viking park