menu.svg

Фотозвіт з будівництва (Липень)

У 1, 2, 3 та 4 секції - ведемо пуско-налагоджувальні роботи інженерних мереж. Допрацьовуємо дрібні деталі та прибираємо усі приміщення. Основні роботи завершені на 100%. 

Територія перед бізнес-центром уже з вуличними меблями та зеленню. А у дворі 1 черги ми уклали більшість брукованих доріжок. Тепер підсипаємо землю, формуємо клумби.

У 6 житловій секції все готово. Лиш скляні огородження залишилося домонтувати на декількох поверхах. Будівельні бригади ми замінили на прибиральні. У 5 і 7 секціях ми вже вкрили стіни фінішним шаром фарби. Тут прибираємо та монтуємо освітлення у дизайнерських холах.

Що до процесу будівництва житла у другій черзі, то корабель мчить на всіх парах. У 8-9 секції - змонтували вікна, звели стіни, підвели усі мережі. Далі процес тинькування.

У 10 та 11 секції залишилося залити два останні поверхи моноліту. Цегляна кладка завершена до 6-го поверху, процес триває на 7-му. Також почали монтувати вікна на перших поверхах. У 12 секції – усі поверхи вже мають цегляні стіни. Тепер чекаємо на вікна.

Оздоблення стін паркінгу 1 черги завершене на 80%. А в паркінгу 2 черги будівництва ми завершили загальнобудівельні роботи, продовжуємо влаштовувати інженерні мережі.

Квартири
logo Viking park