menu.svg

Фотозвіт з будівництва (лютий)

Останній зимовий фотозвіт цього року. Готові? Маємо багато новин.

1-2 секції: вже влаштували огородження на покрівлі по периметру 1 секції.
Зараз розпочинаємо штукатурити сходові клітки; монтуємо інженерне обладнання на покрівлі (чіллери, вентиляційні установки) та влаштовуємо бруківку на покрівлі 2 секції. Також ведемо роботи з фасадного освітлення (регулювання і монтаж світильників).

3-4 секції: завершуємо монтаж вітрини; влаштовуємо шумоізоляцію технічних приміщень ІТП. Окрім цього, працюємо над блискавкозахистом та інженерними мережами.

5-6 секції: тут ми змонтували радіатори обігріву у всіх квартирах та поклали плитку на всіх поверхах. Працюємо над облаштуванням місць загального користування, гідроізоляції та над засипкою відсівом терас з 6 по 10 поверх.

7 секція: ведемо фасадні роботи (монтаж утеплювача та армуючої сітки). Також оздоблюємо МЗК.

8-9 секції: ми вже завершили гідроізоляційні роботи та засипку покрівлі; змонтували каналізаційні та ливневі стояки; почали розвід води по квартирах. Працюємо над кабелюванням.

10-11 секції: тут муруємо зовнішні стіни, перегородки та монтуємо опалубку для перекриття 6-го поверху.

12 секція: розпочали роботи з розробки котловану.

17-18 секція: монтуємо обладнання в трансформаторній підстанції. Також ведемо підготовчі роботи з монтажу вітрин.

Паркінг внутрішнього двору 1 черги: проводимо гідроізоляційні роботи по перекриттю плити паркінгу. А ще тут ми вже працюємо над інженерними мережами: вентиляція, пожежогасіння, димовидалення, сигналізація.

Паркінг внутрішнього двору 2 черги: залили перекриття паркінгу.

Квартири
logo Viking park