menu.svg

Фотозвіт з будівництва (лютий)

Ми знаємо, як ви чекаєте на актуальні фото з будівельного майданчика. Тож, наш традиційний фотозвіт зараз у вашій стрічці!

 

Секція Ⅰ: забетонували колони й діафрагми 8-ого поверху й уже виставляємо опалубку під плиту перекриття. Сходами тут вже можна піднятися на 7-ий поверх. Окрім того, у даній секції майстри розпочали зводити зовнішні стіни.
 

Секція Ⅱ: виставляємо опалубку плити перекриття 3-ого поверху. Також спорудили сходи з підземного паркінгу на 1-ий рівень,  рухаємося далі.
 

Секції Ⅴ та Ⅵ: тут забетонували колони й діафрагми 10-ого поверху. Також повністю спорудили стіни й перегородки включно до 7-ого поверху, тож розпочинаємо їх мурувати на 8-ому. Сходами у цій секції вже можна піднятися на 9-ий поверх.

 

Наш архітектурний корабель практично набрав заплановану висоту. Ми курсуємо на південь, якщо вам з нами по дорозі - не баріться, завітайте у наш відділ продажу на вул. Зеленій, 151, і наші менеджерки залюбки підберуть для вас помешкання та зорієнтують стосовно вартості й умов купівлі.

Квартири
logo Viking park