menu.svg

Фотозвіт з будівництва (травень)

1-2 секції: виконуємо гідроізоляцію стін цокольного поверху бізнес-центру зі сторони вул. Зеленої. У паркінгу залили повністю промислову підлогу. Зараз шліфуємо бетонні стіни та колони. Наступний етап — їх фарбування. Працюємо над монтажем освітлення паркінгу. Прибираємо усе будівельне сміття з бізнес-центру. Також оздоблюємо ліфтові шахти (знепилюємо та фарбуємо). У цих секціях влаштовуємо шумоізоляцію вентиляційних камер та герметизуємо зовнішні отвори інженерних комунікацій.

3-4 секції: повністю завершили фасадні роботи. Роботи по облаштуванню блискавкозахисту на фінальному етапі. Зараз тут фарбуємо МЗК. Вкладаємо плитку в санвузлах.

5-6-7 секції: завершуємо монтувати накривки на терасах. Працюємо над монтажем дерев’яних панелей. Залишилося фінальне фарбування.

8-9 секції: влаштовуємо огородження на балконах, завершили монтаж віконних конструкцій. Розпочинаємо тинькувати стіни.

10-11 секції: залили перекриття 8 поверху, виконуємо цегляну кладку на 6 поверсі. Окрім цього, провели заміри, щоб замовити віконні конструкції.

12 секція: завершили монолітні роботи. Секція набрала свою високу. Розпочали мурування стін та перегородок на 2 поверсі.

У паркінгу 1 двору
підлога та ухильні лотки вже готові. Є 70% освітлення. Тут ми ведемо роботи з влаштування дренажних насосів при ямках. Шліфуємо стіни паркінгу. На черзі фарбування та прибирання території.

2 внутрішній двір: триває гідроізоляція двору та засипка відсівом.

Квартири
logo Viking park